Переробка продуктів тваринництва в домашніх умовах. Тимощук І.
Вид. .: Урожай, Київ, 1987р. Формат 84х108/32, 136 ст. з ілюстраціями, мова українська. Обкладинка тверда. Б/к, в хорошому стані.
У книзі описано харчову цінність м'яса різних видів тварин та птиці, молока й молочних продуктів, яєць.
Крім того, дано корисні поради щодо забою тварин та птиці. Особливий інтерес становлять способи зберігання продуктів тваринництва..
Наведено рецепти виготовлення ковбас, копченостей, страв з м'яса птиці, кролів та з субпродуктів. Значне місце відведено характеристиці страв з молока та молочних продуктів. Приділено увагу дитячому харчуванню.
Попередня оплата. Відправка Новою Поштою або Укрпоштою тільки по Україні. Доставку Новою Поштою сплачує Покупець при отриманні посилки. Доставка Укрпоштою — попередня оплата 15 грн.
|